Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Openluchthuwelijk voor Birgit Schuurman

Shownieuws

Birgit Schuurman is vrijdag in Amsterdam in het huwelijksbootje gestapt met haar vriend Arne Toonen. Het koppel koos voor een ceremonie in de openlucht.

Birgit Schuurman is vrijdag in Amsterdam in het huwelijksbootje gestapt met haar vriend Arne Toonen. Dat meldt Shownieuws. Ondanks de sombere weervoorspellingen koos het koppel voor een ceremonie in de openlucht, zo blijkt uit foto's die het showbizzprogramma van SBS 6 liet zien.

Bij het huwelijk waren enkele BN'ers aanwezig. Naast grote zus Katja zagen onder anderen rapper Brainpower en diens vriendin Hind Laroussi hoe de twee elkaar het jawoord gaven.

Het is niet de eerste keer dat Schuurman zich in het echt laat verbinden. De 31-jarige zangeres en actrice was eerder getrouwd met regisseur Kaja Wolffers. Dat huwelijk liep in 2004 al na twee jaar op de klippen.

Samen met Toonen richtte Schuurman eind vorig jaar de online kunstgalerie Prints & The Revolution op. Via de website kan hedendaagse kunst van veelal jonge kunstenaars worden besteld.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen