Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dorothea uit GTST gezet

Shownieuws

Chris Comvalius, die in Goede Tijden Slechte Tijden Dorothea Grantsaan speelt, is bedankt voor haar inzet. De actrice betreurt de beslissing van haar werkgever.

Chris Comvalius, die in Goede Tijden Slechte Tijden Dorothea Grantsaan speelt, is door RTL bedankt voor haar inzet. De actrice, die sinds 2004 in de soap te zien is, betreurt de beslissing van haar werkgever. "Als het aan mijzelf had gelegen, had ik er nog een tijd gezeten", zei ze donderdag in het AT 5-programma De Zwoele Stad.

Volgens de 60-jarige actrice is haar rol geschrapt in een poging de soapserie te verjongen. "Ik ben de oudste en het minst verankerd in de serie", vertelde ze. De commerciële zender was vrijdag niet bereikbaar voor commentaar. Wanneer Comvalius voor het laatst te zien is, is vooralsnog onduidelijk.

De soapie kijkt met plezier terug op haar tijd bij de langstlopende soapserie. "Ik heb er zelfs vrienden aan overgehouden." Toch had ze graag meer in haar rol gelegd dan volgens haar mogelijk was. "Je hebt een zwarte vrouw in de serie, doe er wat mee", zei ze. "Voor mij gebeurde dat niet genoeg."

Tijd om zich te vervelen heeft Comvalius niet. Vanaf eind deze maand speelt ze in een toneelstuk in Suriname.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen