Kies je favoriete radiostation

Dossiers

50 Cent mag met zoon op vakantie

Shownieuws

50 Cent mag met zijn zoontje op vakantie. De 33-jarige rapper moest aan een rechter om toestemming vragen om Marquise volgende maand mee op een tripje te nemen.

(Novum/AP) - 50 Cent mag met zijn zoontje op vakantie. De 33-jarige rapper moest donderdag aan een rechter om toestemming vragen om zoonlief Marquise volgende maand mee op een tripje te nemen. Een drugstest moest uitwijzen dat 50 Cent clean is. Dat bleek het geval te zijn.

Curtis James Jackson, zoals 50 Cent eigenlijk heet, en zijn ex-vriendin Shaniqua Tompkins zijn sinds mei in een rechtszaak verwikkeld over een brand die het huis van Tompkins in de as legde. Volgens haar zit de rapper, op wiens naam het huis stond, achter de brandstichting. Sindsdien houdt zij de bij haar wonende Marquise bij hem weg.

Volgens de vrouw zou de rapper de anderhalf miljoen euro kostende villa tien jaar geleden aan haar beloofd hebben. Eerder dit jaar spande Tompkins een rechtszaak tegen haar ex-vriend aan om het huis in haar bezit te krijgen. De vrouw beweert dat hij hierdoor boos op haar is en dat hij haar en haar zoon zou willen vermoorden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen