Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney staat voogdij af aan Kevin Federline

Shownieuws

Britney Spears heeft de voogdij over haar twee zoontjes formeel overgedragen aan haar ex-man Kevin Federline. Dat heeft diens advocaat bekendgemaakt.

Er lijkt een doorbraak te zijn in de slepende voogdijzaak tussen Britney Spears en Kevin Federline. Spears heeft de voogdij over Sean Preston (2) en Jayden James (1) formeel overgedragen aan haar ex-man, die al in oktober vorig jaar door de rechter werd aangewezen als enige voogd. Dat heeft de advocaat van Federline, Mark Vincent Kaplan, gezegd tegenover de Amerikaanse tv-zender E!.

In de overeenkomst die door beide partijen is ondertekend, maar nog moet worden goedgekeurd door de rechter, staat dat Spears haar bezoekrecht behoudt. Aanvankelijk zou de rechter zich in oktober weer buigen over de voogdijzaak. Een eerdere onderlinge overeenkomt tussen Federline en Spears lag echter in de lijn der verwachting.

Sinds februari mag de 26-jarige popzangeres haar zoontjes weer onder toezicht zien, nadat de rechter haar korte tijd alle toegang tot haar kroost ontzegde. Het opmerkelijke gedrag van Spears en twee opnamen in een gesloten psychiatrische inrichting waren hiervoor de reden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen