Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Politieman Village People onder het mes

Shownieuws

Voormalig Village People-zanger Victor Willis is maandag geopereerd. Artsen verwijderden enkele knobbeltjes op de stembanden van de 57-jarige zanger.

(Novum/AP) - Voormalig Village People-zanger Victor Willis is maandag onder het mes gegaan. Artsen in een ziekenhuis in San Diego verwijderden enkele knobbeltjes op de stembanden van de 57-jarige zanger, die de rol van politieagent vertolkte in de band. Dat heeft zijn woordvoerder bevestigd.

Willis, die meeschreef aan hits als 'YMCA' en 'Macho man', kreeg vorig jaar last van stemproblemen. Als gevolg daarvan moest de zanger dit jaar enkele soloconcerten in Europa en Canada afzeggen. Naar verwachting herstelt hij volledig.

Village People, opgericht in 1977, dankt zijn naam aan Greenwich Village, een van de beruchtste homowijken in New York. In 1980 verliet Willis de band, die verder bestaat uit een bouwvakker, een indiaan, een leerfetisjist en een soldaat.

Twee jaar geleden kwam hij in het nieuws toen de politie cocaine in zijn auto aantrof. Vorig jaar werd hij opgepakt na het mishandelen van zijn vriendin. Hij zou haar bijna hebben gewurgd en met een mes hebben bedreigd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen