Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mariska van Kolck speelt hoofdrol in 'Chicago'

Shownieuws

Mariska van Kolck heeft rol bemachtigd in 'Chicago'. Ze gaat de hoofdrol van Roxie Hart spelen, zo bevestigt een woordvoerder van de theaterproducent.

Mariska van Kolck heeft een rol bemachtigd in de nieuwe productie 'Chicago'. De blonde musicalster gaat de hoofdrol spelen. "Mariska heeft de rol van Roxie Hart geaccepteerd, maar de onderhandelingen zijn nog bezig", bevestigt een woordvoerder van Mark Vijn Theaterproducties.

De 44-jarige Van Kolck is momenteel te bewonderen in de musical 'Ciske de Rat'. Wie de overige rollen spelen in de musical, wil de woordvoerder nog niet prijsgeven. De reizende productie moet vanaf begin november in de theaters te zien zijn.

De musical 'Chicago' is in Nederland eerder op de planken gebracht. In de versie van Joop van den Ende, die in 1999 in premiere ging, speelden Simone Kleinsma, Tony Neef en Sophia Wezer de hoofdrollen.

'Chicago' speelt zich af in een Amerikaanse gevangenis, waar Roxie Hart en Velma Kelly vastzitten na de moord op hun mannen. Het duo probeert vrij te komen met hulp van een geslepen advocaat. In 2002 verscheen een filmversie van 'Chicago' met in de hoofdrollen Renee Zellweger, Catherine Zeta-Jones en Richard Gere.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen