Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Monique Smit te druk voor vakantie

Shownieuws

Monique Smit heeft deze zomer geen gaatje in haar drukke agenda kunnen vinden voor een welverdiende vakantie. "Ik heb geen tijd", vertelt de zangeres.

Monique Smit heeft deze zomer geen gaatje in haar drukke agenda kunnen vinden voor een vakantie. "Ik heb geen tijd", vertelt de Volendamse zangeres. "Mijn vriendinnen gaan met zijn allen op vakantie en ik kan helaas niet mee. Ik heb pas een week vrij als iedereen weer aan het werk is."

De 19-jarige blondine, die momenteel een hit heeft met 'Blijf je vanavond', hoopt dat ze tussendoor nog een weekendje weg kan boeken. "Misschien kan ik een weekendje naar Barcelona, gewoon alleen en dan ga ik lekker shoppen", zwijmelt ze. "Of als ik dan misschien een vriendje heb, dan kan hij met me mee."

Broer Jan Smit gaat, net als vorig jaar, met zijn vrienden Nick & Simon en 3js naar Spanje voor opnamen van De Zomer Voorbij. "We kijken daar heel erg naar uit", vertelt Jan Dulles van 3js. "We hopen dat we het een beetje rustiger aan kunnen doen wat de drankconsumptie betreft. We zijn allemaal wat ouder en wijzer, dus dat moet beter gaan dit jaar." Jaap de Witte is het niet eens met zijn collega. "Het is wel een goed voornemen van Jan, maar iedereen weet dat dat er niet van komt", lacht hij.

Ook Grad Damen zit deze zomer in Spanje. "Dit jaar gaan we met een hele ploeg met vijftien caravans naar een camping en dan gaan we daar lekker voor de deur zitten", vertelt de volkszanger. "Ik denk dat het heel leuk wordt."

Wolter Kroes en zijn vrouw Tessa, die maandag beviel van zoon Thomas Valentijn, blijven thuis. "Ik blijf lekker thuis om voor die kleine te zorgen", vertelt hij. "Ik heb een boot en ik ga het water op. Ik hoop dat we mooi weer houden."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen