Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Osbournes werken aan nieuwe tv-show

Shownieuws

De Osbournes werken aan een nieuw televisieprogramma. De Amerikaanse zender Fox heeft het gezin groen licht gegeven voor zes varieteshows van een uur.

De Osbournes werken aan een nieuw televisieprogramma. De Amerikaanse zender Fox heeft het luidruchtige gezin groen licht gegeven voor zes varieteshows van een uur. Het programma, dat wordt gepresenteerd door Ozzy, zijn vrouw Sharon en zoon en dochter Jack en Kelly, moet onder meer bestaan uit muzikale onderdelen, komische sketches en een spelshow, meldt het Amerikaanse filmvakblad Variety.

In het onderdeel 'The Osbournes meet the Osbournes' gaat het gezin de confrontatie aan met naamgenoten, licht Fox-topman Mike Darnell toe in Variety. Ook bestaat er een plan om rockzanger Ozzy in sketches te laten mokken over de huidige popcultuur en zal er het nodige gekibbel tussen de 23-jarige Kelly en de een jaar jongere Jack langskomen.

Volgens Darnell treden de Osbournes met hun programma in de voetsporen van varieteprogramma's uit de jaren zeventig. 'The Sonny and Cher comedy hour', met het zangduo Sonny en Cher, en 'Donny and Marie', met Donny en Marie Osmond, waren destijds enorm populair. Ook in deze shows stonden muziek en komedie centraal.

Fox hoopt het nog naamloze programma, dat wordt opgenomen in Los Angeles, af te trappen met Kerstmis. De Osbournes zijn volgens de zender benaderd vanwege hun ervaring met televisieprogramma's. Hun eigen realityserie werd tussen 2002 en 2005 op MTV uitgezonden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen