Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Marco Borsato populair bij uitvaarten

Shownieuws

Marco Borsato is in trek bij uitvaarten. De zanger voert de Uitvaartmuziek Top 50 aan met 'Het water'. Dat meldt uitvaartverzekeraar Dela op zijn website.

Marco Borsato doet het goed bij uitvaarten. De zanger voert de Uitvaartmuziek Top 50 aan met 'Het water'. De lijst is samengesteld uit nummers waarvan mensen denken dat ze die op hun uitvaart willen laten horen, zo meldt uitvaartverzekeraar Dela op zijn website.

De 41-jarige zanger is goed vertegenwoordigd in de lijst. Hij bezet ook de vierde plek met 'Afscheid nemen bestaat niet'. Op de tweede plaats staan Andrea Bocelli en Sarah Brightman met 'Time to say goodbye'. Derde is Eric Clapton met 'Tears in heaven'.

Borsato is niet de enige Nederlandse artiest in de Uitvaartmuziek Top 50. Zo staat Guus Meeuwis op negen met 'De weg', Frans Bauer op tien met 'De trein naar niemandsland' en Paul de Leeuw op elf met 'De steen'. Daarnaast hebben artiesten als Rob de Nijs, Anouk, Karin Bloemen en Andre Hazes een plekje weten te bemachtigen in de speciale Top 50.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen