Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Steve-O weer opgenomen in inrichting

Shownieuws

Steve-O is opgenomen in een psychiatrische inrichting. "Mijn hersenen zijn compleet verrot", schrijft de Jackass-ster op zijn weblog.

Steve-O is opgenomen in een psychiatrische inrichting. "Ik ben nu 115 dagen nuchter en ik zit opnieuw in een inrichting", schrijft hij op zijn weblog. "Ik heb zoveel cocaine, ketamine, PCP, lachgas en andere soorten drugs genomen dat mijn hersenen compleet verrot zijn."

De Jackass-ster zegt te lijden aan 'verschrikkelijke stemmingswisselingen' en aan een 'zware depressie'. "Vier maanden niets aanraken wat een psychiater niet heeft voorgeschreven heeft daar geen reet aan veranderd", vertelt de 33-jarige tv-persoonlijkheid. "De medicijnen werken niet iedere dag. Ik ben nu dus terug in het gekkengesticht om daar iets aan te doen. Waar het op neerkomt is dat drugs mij hebben gesloopt en dat ik daar waarschijnlijk de rest van mijn leven voor moet boeten."

Stephen Glover, zoals Steve-O eigenlijk heet, werd in maart gearresteerd na een burenruzie. Bij zijn arrestatie wegens vandalisme bleek hij een kleine hoeveelheid drugs in zijn bezit te hebben. Een week na het incident liet Glover zich al opnemen in een psychiatrische kliniek, waar hij twee weken verbleef.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen