Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Narnia' vloert 'Sex and the city'

Shownieuws

'The chronicles of Narnia: prince Caspian' heeft al 380 duizend euro opgebracht. Daarmee komt de film binnen op de eerste plaats van de box office.

'The chronicles of Narnia: prince Caspian' doet het naar behoren in de Nederlandse filmzalen. De jeugdfilm over het magische land Narnia, waarin de Pevensies prins Caspian helpen zijn plaats op de troon in te nemen, haalde in het openingsweekeinde een omzet van ruim 380 duizend euro. Daarmee komt de film binnen op de eerste plaats van de Nederlandse bioscoop top tien.

'Sex and the city' bezet na drie weken op de toppositie een tweede plaats. De film over de vier New Yorkse vriendinnen Carrie, Samantha, Charlotte en Miranda heeft tot nu toe bijna 2,6 miljoen euro opgeleverd.

De nummer twee van vorige week, de jeugdfilm 'Hoe overleef ik mezelf?', zakt naar de derde plaats. 'Indiana Jones and the kingdom of crystal skull' daalt van de derde naar de vierde plaats.

Will Smith regeert in de Amerikaanse bioscopen. De komedie 'Hancock', over een superheld die met hulp van een pr-agent probeert zijn slechte imago bij het publiek een beetje op te vijzelen, was in het eerste weekeinde goed voor ruim 42 miljoen euro.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen