Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Man Amy Winehouse gebruikt heroine in cel

Shownieuws

Blake Fielder-Civil heeft heroine gebruikt in zijn Londense cel. Dat is te zien op foto's waar de Britse boulevardkrant The Sun beslag op heeft weten te leggen.

Blake Fielder-Civil heeft heroine gebruikt in zijn Londense cel. Dat laten foto's zien waarop de Britse boulevardkrant The Sun beslag heeft weten te leggen. Ze tonen hoe de man van Amy Winehouse de drugs verhit op folie, waarna hij de dampen inhaleert.

Fielder-Civil gebruikte de wc van zijn cel als locatie om zich te verdoven met de harddrugs. Zijn vrouw pleitte enkele uren daarvoor nog voor zijn vrijheid op het Glastonbury Festival ter gelegenheid van de negentigste verjaardag van Nelson Mandela.

Een bron van Pentonville Prison, de gevangenis waar Blake verblijft, stelt dat de bajesklant drugs gebruikt zodra hij de kans krijgt. "Het lijkt erop dat als hij vrijgelaten wordt, het drugsgebruik gewoon doorgaat. Als Amy hem terugneemt terwijl ze probeert af te kicken gaat het zeker fout."

Winehouse en Fielder-Civil trouwden in mei vorig jaar. Een halfjaar later werd Fielder-Civil opgepakt voor mishandeling van een barman en belemmering van de rechtsgang.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen