Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Echtgenote honkbalspeler wil scheiden om Madonna

Shownieuws

De vrouw van honkballer Alex Rodriguez is van plan maandag de scheiding aan te vragen. Reden is zijn buitenechtelijke relatie met Madonna, zegt haar advocaat.

De vrouw van New York Yankees-speler Alex Rodriguez is van plan maandag de scheiding aan te vragen. Cynthia Rodriguez is de buitenechtelijke relaties van haar man zat. "De affaire met Madonna was de druppel die de emmer deed overlopen", verklaarde een van haar vier advocaten afgelopen weekeinde aan tv-station KTRK in Houston.

Madonna ontkent de geruchten dat ze het zou hebben aangelegd met de honkballer. De twee leerden elkaar kennen via hun gezamenlijke manager. "Ik heb geen relatie met Alex Rodriguez", laat de 49-jarige superster weten in een verklaring aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Ook heb ik niets te maken met de staat van zijn huwelijk en welk spiritueel pad hij wenst te bewandelen."

Vorige week ontvluchtte Cynthia, die in zes jaar huwelijk twee jonge dochters kreeg met Alex Rodriguez, de media-aandacht in New York. Ze verbleef korte tijd in het huis van Lenny Kravitz in Parijs. De Amerikaanse rocker ontkent dat er iets moois is opgebloeid tussen hem en Cynthia.

Madonna ligt ondertussen niet wakker van de aanhoudende geruchten dat haar huwelijk met Guy Ritchie op de klippen is gelopen. "Ik heb de afgelopen jaren geleerd om beschuldigingen en de vele valse berichten over mij niet al te serieus te nemen", stelt de zangeres. "Mijn echtgenoot en ik zijn niet van plan te gaan scheiden."

De Britse regisseur en zijn vrouw verblijven nog altijd samen in hun appartement in New York. Zaterdag nam de echtelieden, die al acht jaar getrouwd zijn, hun kinderen Lourdes (11), Rocco (7) en David (2) mee naar een kabbalacentrum om te bidden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen