Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pete Wentz praat tegen ongeboren kind

Shownieuws

Pete Wentz is zich grondig aan het voorbereiden op de geboorte van zijn eerste kindje, met zangeres Ashlee Simpson. Het stel verwacht de spruit in november.

Pete Wentz bereidt zich grondig voor op de geboorte van zijn eerste kindje met zangeres Ashlee Simpson. Dat zegt de bassist van Fall Out Boy in het Amerikaanse tijdschrift People. Het pasgetrouwde stel verwacht de spruit in november.

De 29-jarige Wentz bekent continu het woord te richten tot zijn ongeboren kind. Die tip heeft hij uit het boek 'The expectant father' van Armin Brott. "In dat boek staat dat de baby de stem van de vrouw herkent omdat het die continu hoort. Maar de stem van de vader zegt het niets, tenzij je vaak tegen het ongeboren kindje praat."

Het boek van Brott is volgens Wentz onmisbaar als je als vader bij de zwangerschap betrokken wilt zijn. "Het vertelt je welke buien je partner in elke fase van de zwangerschap heeft. En het legt uit hoe je je als vader voelt en hoe je betrokken kunt blijven bij de zwangerschap." Naast het lezen van boeken over vaderschap krijgt de muzikant ook tips van zijn vader en schoonvader.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen