Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jim Carrey hijst zich in badpak vriendin

Shownieuws

Jim Carrey heeft zich op een aparte manier over het strand van Malibu bewogen. De acteur paradeerde in een badpak van zijn vriendin langs de kustlijn.

Jim Carrey heeft zich afgelopen weekeinde op een opvallende manier over het strand van Malibu bewogen. De acteur paradeerde in een laag uitgesneden badpak van zijn vriendin Jenny McCarthy voor de aanwezige paparazzi langs de kustlijn van het sterrenstadje. Dat is te zien op een video op entertainmentwebsite X17 Online.

De 46-jarige Hollywoodster lijkt zich compleet op zijn gemak te voelen in het badpak, dat uit niet meer bestaat dan een broekje en twee banden die bedoeld zijn om de borsten te bedekken. De elf jaar jongere McCarthy, die is gekleed in een lange blauwe strapless strandjurk, houdt de hand van haar schaars geklede geliefde stevig vast en kijkt af en toe glimlachend naar hem op.

Carrey is bekend van rollen in films als 'Ace Ventura: pet detective', 'Bruce almighty' en 'Dumb & dumber'. Hij is sinds december 2005 samen met de blonde McCarthy, die vooral bekend werd als playmate.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen