Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon viert verjaardag met nieuwe vlam

Shownieuws

Gordon heeft dit weekeinde zijn veertigste verjaardag gevierd in aanwezigheid van zijn nieuwe vlam. De zanger ontmoette Sander anderhalve week geleden.

Gordon heeft dit weekeinde zijn veertigste verjaardag gevierd in aanwezigheid van zijn nieuwe vlam Sander. In De Telegraaf staat maandag een verslag van het feestje dat de zanger, die zondag jarig was, gaf in strandtent Vroeger in Bloemendaal. Ook Gerard Joling, Caroline Tensen en Maik de Boer waren van de partij.

De blonde zanger is hoteldebotel op de Hagenaar, waarvan niet bekend is hoe oud hij is en wat hij doet. "Ik heb hem pas anderhalve week geleden ontmoet in Den Haag. Maar ik ben alweer tot over mijn oren verliefd. Ik geloof dat het in mijn persoonlijkheid zit om me meteen helemaal te geven", vertelt hij. "Veel mensen zullen ook niet begrijpen dat ik Sander nu meteen in het diepe gooi. Maar ik ben er ook van overtuigd dat ik op een dag tegen de ware oploop. Daarna geeft het niet meer hoe je die ware heb gevonden. Dus ik hoop en denk nu dat Sander het is."

Gordon staat bekend om zijn roerige liefdesleven. De afgelopen jaren passeerden verschillende vriendjes de revue, onder wie Bartho Boer, een campagnemedewerker van Rita Verdonk. Begin vorige maand schreef de zanger in zijn column in weekblad Prive nog over zijn verliefdheid op Kevin. Deze Amerikaan vloog in mei nog speciaal naar Nederland was om de Toppers-concerten van Gordon met Gerard Joling en Rene Froger in de Arena bij te wonen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen