Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Baron Cohen maakt nieuw slachtoffer

Shownieuws

Sacha Baron Cohen heeft voor de opnamen van de film 'Bruno' een nieuw slachtoffer gemaakt. De Britse komiek trof een voormalige analist voor de Mossad.

(Novum/AP) - Een voormalig medewerker van de Israëlische geheime dienst is naar eigen zeggen het recentste slachtoffer van de Britse komiek Sacha Baron Cohen. Yossi Alpher, die in het verleden als analist voor de Mossad werkte, zou worden geïnterviewd voor een documentaire over het conflict tussen Israël en de Palestijnen. Toen Alpher de interviewer zag, kreeg hij het vermoeden dat er iets niet in orde was.

De interviewer, met piercings en gekleed in het leer, stelde zich voor als een Duitse popster. Hij vergeleek het conflict in het Midden-Oosten met een ruzie tussen Brad Pitts huidige vriendin Angelina Jolie en diens vorige vrouw Jennifer Aniston.

Pas achteraf werd Alpher verteld dat hij te maken had met een typetje van komiek Baron Cohen. Andere creaties van Cohen zijn de rapper Ali G en de antisemitische Kazachse journalist Borat.

Baron Cohen is momenteel druk bezig met de opnamen van zijn nieuwe film 'Bruno', waarin hij als homoseksuele stylist en popster mensen voor de gek houdt. De film, die in dezelfde stijl als 'Borat' wordt opgenomen, wordt op 15 mei in de Amerikaanse bioscopen verwacht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen