Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Womanizer Russell Brand is vrijgezel af

Shownieuws

Russell Brand laat zijn vrijgezellenbestaan achter zich, nu hij zijn nieuwe vriendin heeft ontmoet. De komiek gaat nu met de 22-jarige actrice Teresa Palmer.

Het vrijgezellenbestaan van Russell Brand is voorbij nu hij een vaste vriendin heeft. De Britse komiek, die erom bekendstaat dat hij veelvuldig achter vrouwen aanzit, zegt tegen de Daily Mirror dat hij tevreden is met de Australische Teresa Palmer. "Ik ben veranderd", zegt hij. "Ik ben momenteel heel blij."

Het koppel heeft elkaar onlangs ontmoet op de set van de film 'Bedtime stories', waarin ook Adam Sandler en Courteney Cox te zien zijn. Sindsdien zijn de acteurs onafscheidelijk en nam Brand zijn 22-jarige vriendin afgelopen maand mee op vakantie naar Mexico.

Op haar beurt is Palmer nogal te spreken over haar elf jaar oudere vriend. "Hij is geweldig. Hij praat heel veel over mij en ik hoop niet dat ik hem ooit zal teleurstellen", vertelt de actrice. "We gaan nog maar een maand met elkaar, maar het is fantastisch."

Brand is ook in Nederland steeds bekender aan het worden en vertolkt momenteel een van de hoofdrollen in de bioscoopfilm 'Forgetting Sarah Marshall'. Daarin speelt hij een opgewonden rockster die het vriendinnetje inpikt van de hoofdrolspeler. In Engeland is hij bekend als televisiepresentator en komiek. Ook heeft hij een zware heroïneverslaving achter de rug, waarvan hij naar eigen zeggen volledig afgekickt is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen