Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Poppenversie van dochter Crocodile Hunter

Shownieuws

Bindi Irwin, de dochter van Crocodile Hunter Steve Irwin, krijgt een eigen poppenversie. De pratende pop draagt onder meer verrekijkers en een camera bij zich.

(Novum/AP) - Fans van Bindi Irwin, de dochter van Crocodile Hunter Steve Irwin, kunnen binnenkort over een poppenversie van hun idool beschikken. In september brengt ontwikkelaar Wild Republic een pratende pop op de markt die het 9-jarige meisje moet voorstellen.

Het speelgoed is 25 centimeter lang en zegt zinnen als 'laten we het oerwoud helpen' en 'jij kan van deze wereld een betere plek maken'. De pop draagt verrekijkers, een camera en andere spullen om te overleven in het wild bij zich. De poppenversie van Bindi krijgt ook een kaketoe, een wombat en een python met zich mee.

Bindi presenteert op de zender Discovery een kinderversie van het programma The Crocodile Hunter, waarin haar vader op zoek ging naar dieren in het wild. Bindi won vorige maand een Emmy voor grootste vrouwelijke talent in een kinderserie.

Ook van haar vader Steve, die vorig jaar juni overleed nadat hij in zijn hart werd gestoken door een pijlstaartrog, is al een pop verschenen. Volgens Wild Republic is de Bindi-pop bedoeld om haar milieuvriendelijke boodschap wereldwijd te verspreiden. De opbrengst van de pop gaat gedeeltelijk naar een fonds dat schaarse dieren fokt en redt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen