Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bridget vreest voor zwangerschapskilo's

Shownieuws

Bridget Maasland hoopt dat de kilo's er weer afvliegen, als ze over pakweg twee maanden is bevallen van haar eerste kind. "Ik sport nu twee keer per week."

Bridget Maasland hoopt dat de kilo's er weer afvliegen, als ze over pakweg twee maanden is bevallen van haar eerste kind. "Ik sport nu sowieso twee keer per week", vertelt de hoogzwangere presentatrice. "Ze zeggen dat je spieren zelfs zo wijs zijn dat ze onthouden hoe het daarvoor was. Dat ik heel snel weer op mijn oude gewicht ben, kan ik alleen maar hopen."

De 33-jarige blondine weet wel hoe ze het gaat aanpakken als ze is bevallen. "Ik hoop borstvoeding te gaan geven", zegt ze. "En het ligt eraan qua werk wat ik hierna ga doen en of ik snel terug moet zijn." Ze wil er vooral heel erg van genieten met haar partner Pepijn, met wie ze acht jaar samen is.

Maasland gaf al eerder aan een programma te gaan maken over haar belevenissen als kersverse mama. Dat laat ze documenteren door RTL en is in het najaar te zien in de show 'Hoe word ik Mama?'. Het programma is de opvolger van 'Hoe word ik een Gooische vrouw?' en 'Hoe word ik een New Yorkse vrouw?'.

De typische zwangerschapskwalen vallen mee bij Maasland, die een stemmetje verzorgt in de Nederlands gesproken versie van de animatiefilm 'Wall-E'. "Ik ben heel lief nu. Alleen groeit alles en heb ik hormonen die alle kanten opspringen. Ook heb ik allemaal kwaaltjes, maar over het algemeen mag ik niet klagen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen