Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dochter Robert ten Brink ziet showbizz wel zitten

Shownieuws

De 17-jarige dochter van Robert ten Brink ziet zichzelf wel in de voetsporen van haar vader treden. Isabel wil actrice of presentatrice worden.

De 17-jarige dochter van Robert ten Brink ziet zichzelf wel in de voetsporen van haar vader treden. "Ik wil in elk geval gaan acteren, maar misschien ook wel presenteren", zegt Isabel ten Brink in meidenblad Girlz.

De tiener heeft dankzij haar beroemde vader al een groot aantal bekende Nederlanders ontmoet. Daar maakt ze dan ook gewiekst gebruik van. "Het is handig om het met zulke mensen over de toekomst te hebben, omdat ze me kunnen helpen."

Acteerervaring heeft de actrice in spe nog niet, maar ze is wel bezig met het schrijven van een eigen televisieserie, gebaseerd op haar eigen leven en dat van haar vriendinnen. "Ik zou ook graag in een clip willen spelen, daar heb ik het een keer met Ali B over gehad."

Of de ambitieuze meid hetzelfde talent heeft als haar presenterende vader moet nog blijken. Een goed voorbeeld heeft de tiener in ieder geval wel. "Ik heb echt respect voor hoe mijn vader het doet." Meedoen aan een realityprogramma is voor Isabel overigens uit den boze. "Ons huis is privé en we willen niet dat mensen met alles kunnen meekijken."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen