Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Katherine Heigl blijft gewoon in Grey's Anatomy

Shownieuws

Katherine Heigl blijft absoluut in Grey's Anatomy spelen. Dat heeft een woordvoerder van televisienetwerk ABC bekendgemaakt, zo meldt People.

Katherine Heigl blijft absoluut in Grey's Anatomy spelen. Dat heeft een woordvoerder van televisienetwerk ABC bekendgemaakt, zo meldt People. Weekblad Us Weekly schreef woensdag nog dat Dr. Izzie Stevens, het personage dat Heigl vertolkt, komend seizoen wel eens zou kunnen overlijden aan een hersentumor.

De 29-jarige Heigl gaf vorige maand aan niet genomineerd te willen worden voor een Emmy. "Ik had het gevoel dat ik dit jaar niet genoeg materiaal heb gekregen om een nominatie voor Emmy te verdienen en heb me daarom teruggetrokken", meldde de actrice toen.

De producer en de schrijvers van de ziekenhuisserie zouden nu boos op de actrice zijn. Uit wraak zouden zij haar karakter uit de serie willen schrijven. Een anonieme bron vertelde in Us Weekly: "Het is hun manier om haar terug te pakken."

Niets van waar, zegt de woordvoerder van ABC. Hij geeft aan dat Heigl in het nieuwe seizoen, dat op 25 september van start gaat met een twee uur durende aflevering, een 'ongelofelijk mooie' verhaallijn krijgt. De actrice zal volgens hem het gehele seizoen een belangrijke rol spelen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen