Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Laura Lynn onder het mes

Shownieuws

Laura Lynn moet geopereerd worden aan haar voet. De Vlaamse zangeres heeft een vergroeiing aan haar voet, waardoor ze 'haast geen schoenen meer kan verdragen'.

Laura Lynn wacht dit najaar een operatie aan haar voet. Die ontboezeming doet de Vlaamse zangeres in de Belgische televisiegids Dag Allemaal. "Omdat mijn grote teen scheefgroeit is een knobbel ontstaan aan de zijkant van mijn voet. Daarom moet mijn dikke teen worden gebroken, zodat er bouten in kunnen worden geplaatst. Op die manier wordt voorkomen dat mijn teen opnieuw scheefgroeit."

De zangeres, die momenteel 'haast geen schoenen meer kan verdragen' door de vergroeiing, hoopt na de ingreep in oktober snel weer op te kunnen treden. "Ik word geopereerd op een moment dat ik eigenlijk vakantie heb. De eerste week mag ik niet steunen op mijn voet, maar daarna kan ik al op krukken lopen. En na veertien dagen moet ik alleen maar speciaal schoeisel dragen. Geen enkel optreden komt in gevaar."

De 32-jarige Laura Lynn heet eigenlijk Sabrina Tack. Ze zorgde drie jaar geleden met haar debuutalbum 'Dromen' voor een terugkeer van de Vlaamse schlager in de hitparades van zowel Vlaanderen als Nederland. Het afgelopen jaar nam ze twee duetten op met Frans Bauer. Zowel 'Kom dans met mij' als 'Al duurt de nacht tot morgenvroeg' bereikte de hoogste plaats in de Belgische hitlijst, de Ultratop 50.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen