Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kane vertrouwt niet helemaal op fans

Shownieuws

Kane heeft fans laten stemmen welk nummer van hun album als volgende moet uitkomen. Het lied dat op de tweede positie was geëindigd wordt de volgende single.

Kane heeft fans op Hyves laten bepalen welk nummer van het album 'Everything you want' als volgende moet uitkomen. Van de 1900 stemmen gingen de meeste naar 'I belong to you', meldt de Haagse band op de weblog. Toch laat Kane de oren niet helemaal naar het publiek hangen. De volgende single wordt het lied dat op de tweede positie was geëindigd: 'Wanna make it happen'.

Zanger Dinand Woesthoff en gitarist Dennis van Leeuwen leggen uit hoe de vork in de steel zit.

"Veel van jullie schrijven in de krabbels dat ze 'Wanna make it happen' het beste vervolg vinden op de tweede single 'Shot a gun'. We hebben geluisterd en een videoclip gemaakt."

In de video is een klein stukje te zien van het Kane-concert in De Kuip op 28 juni. In het najaar komt de groep met een live-registratie van het optreden in Rotterdam. "De registratie van ons Kuip-concert komt op cd en dvd uit", melden ze.

Het optreden laat nog steeds zijn sporen na. "De Kuip is nu een paar weken geleden en de adrenaline begint eindelijk wat af te nemen." Al eerder lieten de rockers zich lyrisch uit over het optreden. "We hebben backstage nog een kwartier staan juichen. Zegt dat genoeg?"

Een herhaling ziet het tweetal wel zitten. "We willen nog een keer", staat te lezen op hun gezamenlijke blog. "Het was te gek." De echte liefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de cd en dvd van het optreden in juni. De precieze releasedatum is nog niet bekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen