Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Koffie staat klaar bij Gerard Joling

Shownieuws

Zelfs vanuit zijn ziekbed weet Gerard Joling nog promotiestunts te bedenken. Fans kunnen bij hoge uitzondering bij de zanger een kopje koffie komen drinken.

Zelfs vanaf zijn ziekbed weet Gerard Joling nog promotiestunts te bedenken voor zijn muziekcarrière. Fans kunnen bij hoge uitzondering een kopje koffie met hem komen drinken. Om in aanmerking te komen voor de speciale 'meet and greet' moet wel zijn nieuwste single, 'Het is nog niet voorbij', tegen betaling worden gedownload.

Volgende week selecteert de 48-jarige zanger, die momenteel thuis herstelt van een operatie aan zijn blindedarm, zes winnaars. Zij mogen bij de zanger een kopje koffie of thee komen drinken. "Natuurlijk zal Gerard zorgen voor een zoete traktatie", staat te lezen op zijn website.

Onlangs verscheen het nieuwe album van Joling, 'Bloedheet'. 'Het is nog niet voorbij' komt maandag binnen op de 41e plaats van de Single Top 100. De eerste single van de plaat, '24 uur verliefd' is na elf weken gezakt naar de 91e plaats van de hitlijst.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen