Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Trea Dobbs wil nooit meer zingen

Shownieuws

Trea Dobbs heeft geen plannen haar eens succesvolle zangcarrière nieuw leven in te blazen. "In mijn hoofd hoor ik iets anders dan wat er uit mijn mond komt".

Trea Dobbs heeft niet de ambitie om haar eens succesvolle zangcarrière nieuw leven in te blazen. "In mijn hoofd hoor ik iets anders dan wat er uit mijn mond komt", zei de zangeres zaterdag op Radio NL. "Dat wil ik de mensen niet meer aandoen." Dobbs scoorde in de jaren zestig hits met nummers als 'Ploem ploem jenka' en 'Parel van de Zuidzee'.

De voormalige zangeres heeft jarenlang haar stem verwaarloosd. Ook speelde plankenkoorts naar eigen zeggen mee bij haar beslissing om het artiestenbestaan op te geven. De 61-jarige Dobbs koos er bewust voor haar carrière, na een comeback in de jaren tachtig, geruisloos te beëindigen.

Toch is de showbizz nooit helemaal uit haar hart verdwenen. Dobbs, die al jaren bij een groot modebedrijf in het zuiden van het land werkt, denkt erover om in de toekomst nieuw talent te gaan coachen. Dat zal dan wel achter de schermen gebeuren, want aan een plek in de jury van een talentenjacht als Idols moet ze niet denken. "Daar ben ik veel te eerlijk voor."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen