Kies je favoriete radiostation

Dossiers

David Beckham op zijn plek in Los Angeles

Shownieuws

David Beckham voelt zich meer dan thuis in zijn nieuwe woonplaats Los Angeles. "Ik voel me zo thuis hier", laat de Engelse voetballer weten in zijn weblog.

David Beckham is op zijn plaats in zijn nieuwe woonplaats Los Angeles. "Ik voel me zo thuis hier", laat de voetballer van LA Galaxy weten op zijn weblog. Net als zijn gezin mist hij Groot-Brittannië niet. "Wij houden allemaal van Californië. Iedereen heeft ons een warm welkom gegeven."

Eén jaar geleden verliet de familie Beckham huis en haard vanwege de Amerikaanse voetbalcarrière van de Brit. "Het lijkt pas een paar weken geleden dat ik en mijn familie in Los Angeles arriveerden voor de volgende fase van ons leven", vertelt de 33-jarige ster. "Ik kan me niet eens meer voorstellen dat ik me ergens anders ter wereld zou bevinden."

Na een start die werd gekenmerkt door blessureleed ziet Beckham het voetballen helemaal zitten. "Ik kijk uit naar iedere wedstrijd." Voetbal wordt steeds populairder in de Verenigde Staten en dat merkt het mode-icoon ook. "We spelen voor een groter publiek en voetbal is prominenter in de media aanwezig."

De 33-jarige David Beckham is getrouwd met ex-Spice Girl Victoria en heeft met haar drie kinderen, Brooklyn (9), Romeo (5) en Cruz (3).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen