Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sarah Jessica Parker haalt knobbeltje op kin weg

Shownieuws

Sarah Jessica Parker heeft het knobbeltje op haar kin laten verwijderen. Er zou geen medische reden voor de ingreep zijn, de actrice had er 'gewoon zin in'.

Sarah Jessica Parker heeft het karakteristieke knobbeltje op haar kin laten verwijderen. Dat vertelt een vriendin van de actrice aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. Geruchten over het verwijderde bobbeltje staken vorige week de kop op toen het niet zichtbaar was op foto's van de 'Sex and the city'-ster.

Volgens de vriendin is er geen speciale reden dat de 43-jarige Parker het bobbeltje heeft laten weghalen. "Het was niet omdat ze het niet mooi vond of omdat er een medische indicatie was. Ze heeft het gewoon laten verwijderen omdat ze daar zin in had."

Boze tongen in Amerikaanse media speculeren echter dat de ingreep te maken heeft met de recensie van de 'Sex and the city'-film in The New York Observer. Criticus Rex Reed maakte daarin een vileine opmerking over het knobbeltje. "Dat ding op haar gezicht lijkt te groeien met elke close-up en gedurende de film gaat het zo afleiden dat je je op niets anders meer kunt concentreren."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen