Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hans Klok bedankt oude werkgever

Shownieuws

Hans Klok mag dan op weinig elegante wijze uiteen zijn gegaan met Stage Entertainment, van wrok is geen sprake. Hij bedankt zijn werkgever in De Telegraaf.

Hans Klok mag dan op weinig elegante wijze opzij zijn geschoven door zijn werkgever Stage Entertainment, van wrok is absoluut geen sprake. "Joop van den Ende en Stage Entertainment, bedankt voor drie geweldige jaren", schrijft de illusionist donderdag in een dankbericht in De Telegraaf.

In mei werd bekend dat het aflopende contract van Klok met de theaterproducent niet wordt verlengd. "De samenwerking heeft nooit gewerkt", verklaarde zijn broer Wouter toen. Donderdag laat Stage Entertainment weten een toekomstige samenwerking toch niet uit te sluiten. "Als hij weer iets in Nederland gaat doen, zijn wij de eersten die met hem willen samenwerken", zegt een woordvoerder.

De 39-jarige Klok rondde deze maand zijn Nederlandse theatertoer af. Voor volgend jaar bereidt hij met een Duitse promotor een tournee voor in China, waar hij onder meer Macau aandoet. Vorig jaar stond hij bijna een halfjaar lang met zijn show 'The beauty of magic' in Las Vegas. Van den Ende stak naar verluidt 25 miljoen euro in de productie. Met zijn assistente Pamela Anderson trad Klok op in het Planet Hollywood Resort and Casino.

Klok is zijn recente avontuur in de Amerikaanse gokstad niet vergeten. "See you in Vegas, again", staat in grote letters in de advertentie. "In de toekomst wil hij graag weer naar Las Vegas", weet de woordvoerder van Stage Entertainment. "Hij kent daar ontzettend veel producenten, hij weet hoe het wereldje in elkaar zit."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen