Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Katie Holmes danst en zingt op tv

Shownieuws

In de tv-serie Eli Stone mag Katie Holmes haar dans- en zangtalent tentoonspreiden. De aflevering waarin Holmes te zien is, wordt op 21 oktober uitgezonden.

(Novum/AP) - In een gastrol in de tv-serie Eli Stone mag Katie Holmes haar dans- en zangtalent tentoonspreiden. Dat heeft een uitvoerend producent van het programma onthuld. Over de verhaallijn van de aflevering waarin Holmes te zien is, wilde Greg Berlanti, een van de bedenkers van de serie, niets loslaten.

De serie van het Amerikaanse tv-netwerk ABC draait om een advocaat, gespeeld door Jonny Lee Miller, die plots blijkt te beschikken over voorspellende gaven. Berlanti is geen onbekende van de 29-jarige Holmes. Hij werkte als producent mee aan de tienerserie Dawson's Creek, waarin de brunette tussen 1998 en 2003 de rol speelde van Joey Potter.

Eén telefoontje was dan ook voldoende. "Ik smeekte bij haar en ze zei: 'dat zou ik fantastisch vinden'", stelt de televisiemaker. Berlanti omschrijft de vrouw van filmster Tom Cruise als 'een fantastische actrice en een goede vriend'. De aflevering waarin Holmes te zien is, wordt op 21 oktober uitgezonden en is de tweede van het tweede seizoen.

Holmes is niet de eerste ster die een gastrol speelt in de serie. In de allereerste aflevering van Eli Stone liet popster George Michael zijn gezicht zien. Volgens Berlanti zijn er plannen om Michael nog eens terug te laten komen, mogelijk in een aflevering in december.

In Nederland wordt Eli Stone vooralsnog niet uitgezonden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen