Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Daryl van Wouw ontwerpt voor Heineken

Shownieuws

Daryl van Wouw is een van de eerste modeontwerpers die voor Heineken een exclusieve modelijn ontwerpt. De collectie is te koop in het nieuwe Heineken City.

Daryl van Wouw is een van de eerste modeontwerpers die voor Heineken een exclusieve modelijn ontwerpt. De collectie, geinspireerd door onder meer de ster en de groene kleur van het biermerk, wordt verkocht in het nieuwe 'Heineken City', dat zaterdag wordt geopend in Amsterdam. Dat heeft Heineken vrijdag laten weten.

Ook Niels Meulman, alias Shoe, is gestrikt voor de kledingzaak in het complex aan de Amstelstraat, dat in totaal zes panden beslaat. Hij heeft een aantal T-shirts ontworpen voor het biermerk. In de toekomst moet de kledingzaak plaats bieden aan creaties van verschillende bekende ontwerpers.

Naast een kledingzaak biedt Heineken City plaats aan een muziekstudio voor beginnende en gevorderde artiesten, een reis- en evenementenbureau en een zogenoemde beershop, waar producten als afschuimers en flesopeners worden verkocht. In het complex zijn eveneens drie vergaderruimtes te vinden, die kunnen worden afgehuurd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen