Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Van der Boom voor derde keer naar top hitlijst

Shownieuws

Jeroen van der Boom heeft zijn derde nummer 1-hit binnen een jaar te pakken. Hij bereikt maandag de hoogste plaats van de Single Top 100 met zijn 'Het is over'.

Jeroen van der Boom heeft zijn derde nummer 1-hit binnen een jaar te pakken. De zanger bereikt maandag de hoogste plaats in de Single Top 100 met zijn nummer 'Het is over'. De single stijgt van de achtste naar de eerste positie in de hitlijst.

Vorig jaar augustus bereikte de 36-jarige Van der Boom voor het eerst in zijn muziekcarriere de top van de ranglijst met zijn single 'Jij bent zo'. In december haalde hij opnieuw de hoogste plaats met 'Een wereld'.

Jannes komt binnen op de tweede plaats van de singlelijst met zijn nummer 'Ga dan'. Wellicht kan deze toptiennotering de zanger enigszins opvrolijken. Zijn manager Dick Oosting overleed vorige week op 50-jarige leeftijd aan een hartinfarct.

In de Album Top 100 komt Anouk op de eerste plaats binnen met haar concertregistratie 'Live at Gelredome'. Gerard Joling komt op de vijfde plek binnen met zijn album 'Bloedheet'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen