Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jan Smit treedt op tijdens Olympische Spelen

Shownieuws

Jan Smit treedt tijdens de Olympische Spelen in Beijing op in het Holland Heineken House. Ook artiesten als Guus Meeuwis en VanVelzen zijn van de partij.

Jan Smit is een van de artiesten die tijdens de Olympische Spelen in Beijing optreden in het Holland Heineken House. Dat heeft de bierbrouwer vrijdag bekendgemaakt. Andere artiesten die tussen 8 en 24 augustus optreden in de Chinese hoofdstad zijn Jeroen van der Boom, Xander de Buisonje, Guus Meeuwis, VanVelzen en dj's als Erick-E en Sander van Doorn.

Het Holland Heineken House is deze zomer voor de negende keer de officiele thuishaven van het NOC*NSF. Traditiegetrouw worden Nederlandse atleten die een medaille winnen 's avonds officieus gehuldigd in de aanwezigheid van supporters en pers. De presentatie rondom die huldigingen is in handen van Humberto Tan.

In februari riep de Zeeuwse band Blof artiesten op om de Olympische Spelen te boycotten vanwege de schending van de mensenrechten door China. Bands als Racoon en Peter Pan Speedrock sloten zich bij deze actie aan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen