Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mandy Moore en Ryan Adams uit elkaar

Shownieuws

Mandy Moore en Ryan Adams zijn uit elkaar. Volgens Adams komt dat door de paparazzi en werden de fotografen hem te veel. De twee waren sinds december samen.

Mandy Moore en Ryan Adams hebben hun relatie verbroken. De twee muzikanten, die sinds december samen waren, zijn 'door de paparazzi' uit elkaar gegaan. Adams licht de breuk toe in een verklaring in het Amerikaanse tijdschrift OK! Magazine.

Het leven in de spotlights werd Adams te veel. "Ik ben allergisch voor paparazzi en ben erachter gekomen dat het beste verweer daartegen mijn gitaar en typemachine zijn. Ik wil dichtbij mijn fans blijven en niet meedoen aan activiteiten die ertoe leiden dat ik niet voor mezelf en voor anderen kan zorgen", legt hij uit. "Ik vind fotografen beangstigend en wil gewoon een zo normaal mogelijk leven leiden."

Over zijn ex-vriendin is de 33-jarige Adams vol lof. "Mandy is een van die oprechte en lieve mensen die je zelden ontmoet in je leven", zegt hij. "Ik ben dankbaar voor onze vriendschap en hoe die zich heeft ontwikkeld."

De 24-jarige Moore wisselt nogal eens van vriendje. Zo legde de zangeres het aan met dj AM, regisseur Zach Braff, acteur Wilmer Valderrama, tennisser Andy Roddick en zanger Greg Laswell. In Nederland staat ze vooral bekend als actrice. Ze speelde vorig jaar naast Robin Williams in 'License to wed' en met Diane Keaton in 'Because I said so'. Singer-songwriter Adams heeft negen albums op zijn naam staan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen