Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dennis Storm vindt lijk

Shownieuws

Dennis Storm heeft tijdens opnamen voor 'Weg met BNN' een lijk gevonden. "We waren in een schuurtje in Kroatie en daar lag een skelet van een man."

Dennis Storm heeft tijdens opnamen voor Weg Met BNN een lijk gevonden. "We waren in schuurtje vol met kogelgaten ergens in Kroatie. Naast een dood schaap lag een jas", vertelt de BNN-verslaggever. "Toen ik die optilde lag daar een skelet van een man."

Voor het reisprogramma bevonden Storm en collega Nicolette Kluijver zich in Oost-Europa. Naast vele leuke momenten waren sommige gebeurtenissen ook heftig. "Toch was ik er bijzonder snel overheen", stelt Dennis over de lugubere vondst. "Je verwacht het daar een beetje."

Voor Kluijver was het onklaar maken van mijnen erg eng. "Ik moest een formulier ondertekenen dat als ik mijn benen zou verliezen, ik de organisatie niet mocht aanklagen", vertelt de 23-jarige presentatrice. "Heel spannend."

Ook Eddy Zoey ging op reis voor de zomerprogrammering van BNN. Met zijn crew beleefde de 41-jarige Zoey rare momenten toen hij de gastvrijheid in Zweden onderzocht. "Soms zie je een leuk meisje en dan spuugt ze opeens op straat", gruwelt hij over het veelvuldig gebruik van pruimtabak in het Scandinavische land. "Op een gegeven moment is bij die spugers zelfs het tandvlees pleite en zie je de tanden erdoorheen."

Filemon Wesselink kan sommige items voor Spuiten en Slikken maar moeilijk van zich afzetten. "Het item over kontvingeren komt nog in mijn nachtmerries voor", beweert de presentator. "Bizar en ranzig."

De belevenissen van de presentatoren zijn deze zomer bij BNN te zien. De nieuwe programmering van de jongerenomroep gaat zondag van start.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen