Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eddie Murphy haat vorige 'Beverly Hills cop'

Shownieuws

Eddie Murphy werkt aan een nieuwe 'Beverly Hills cop' omdat hij het laatste deel slecht vond. Hij wil de serie afstoffen en een goede film produceren.

De reden dat Eddie Murphy zijn rol als agent Axel Foley weer oppakt voor 'Beverly Hills cop IV' is omdat hij het derde deel uit 1994 niet kan uitstaan. "De derde film was vreselijk", zegt hij tegenover MTV. "Ik wil het er niet bij laten. De eerste twee waren gaaf maar het laatste deel was ronduit slecht. Laten we de serie weer afstoffen, de troep opruimen en een goede film produceren."

De acteur liet zich eind vorige maand ontglippen dat hij wilde stoppen met acteren. Hij vertelde het Amerikaanse entertainmentprogramma Extra dat hij zich wil terugtrekken van het witte doek en weer op de planken wil staan met een komedieshow.

Tegenover de muziekzender neemt Murphy zijn woorden terug. Hij zegt nog geen script te hebben gelezen voor 'Beverly Hills cop IV', maar dat de film er absoluut komt. "Kinderen noemen mij nog steeds Axel Foley", vertelt de 47-jarige Murphy. "Ik denk dat die rol de meeste mensen aanspreekt. Nog meer dan andere rollen die ik heb gedaan." Voor de regie van het vierde deel van de filmkomedie tekent Brett Ratner, bekend van de 'Rush hour'-films en 'X-men: The last stand'.

Murphy is vanaf 21 augustus in de Nederlandse bioscopen te zien in de komedie 'Meet Dave'. Hij speelt daarin Dave, een ruimteschip in menselijke vorm dat door kleine aliens wordt bewoond. De mannetjes die Dave besturen, willen de wereld redden. Ze raken in de problemen wanneer een vrouw verliefd wordt op het ruimteschip.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen