Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zangeres Hepie lichtgewond bij auto-ongeluk

Shownieuws

Hepie Hiemstra is woensdag lichtgewond geraakt bij een auto-ongeluk. De zangeres verloor de macht over het stuur toen ze een tegenligger wilde ontwijken.

Zangeres Hepie Hiemstra heeft woensdagnacht vlakbij haar woonplaats in het Friese Veenwouden een auto-ongeluk gehad. Ze raakte lichtgewond.

De donkere helft van het duo Hepie en Hepie probeerde een tegenligger te ontwijken en verloor daarbij de macht over het stuur. "Ik vloog bij een brug van de weg af en belandde met mijn auto op zijn kop in de sloot", vertelt een geschrokken Hepie aan Novum Nieuws.

De 48-jarige zangeres, die onderweg was naar huis, kon de auto uiteindelijk via het raam verlaten en is daarna naar huis gelopen. De automobilist die het ongeluk veroorzaakte is volgens Hiemstra doorgereden. De Friese politie bevestigt donderdag het verhaal van de artieste.

De schade van de auto is volgens Hepie enorm, maar de zangeres zelf raakte alleen lichtgewond. "Ik heb vreselijke pijn in mijn nek, een bult op mijn hoofd en ik barst van de hoofdpijn", vertelt Hepie. "Mijn auto is echter total loss."

Donderdag zou het muzikale duo na 25 jaar afscheid nemen met een laatste gezamenlijke optreden tijdens de zomerfeesten in het Zuid-Hollandse Tinte. Hiemstra is hier nu echter niet bij. "Ik had er veel zin in, maar ik kan het niet aan", vertelt ze. "De blonde Hepie doet het optreden alleen." Het optreden wordt niet verplaatst naar een andere datum.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen