Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ferry Corsten weer op Dancetour Goes

Shownieuws

Ferry Corsten staat wederom achter de draaitafels op de Dancetour in Goes. Naast Corsten staan ook Bart Claessen, Bas & Ram, Dazzle en Sidney Samson te draaien.

Ferry Corsten staat dit jaar opnieuw op de Dancetour in Goes. De dj, door het Britse Dj Magazine beoordeeld als achtste dj van de wereld, vertoonde daar vorig jaar ook zijn kunsten achter de draaitafels. Naast Corsten staan Bart Claessen, Bas & Ram, Sidney Samson en Dazzle op het podium. Dat heeft de organisatie van het evenement, dat op 27 juli wordt gehouden, donderdag bekendgemaakt.

De gratis feesten van Dancetour hebben als doel om jongeren nauwer te betrekken bij culturele evenementen in hun stad. Ze worden behalve in Goes jaarlijks georganiseerd in onder meer Doetinchem, Maastricht, Tilburg, Eindhoven en Breda. Ook vindt tijdens Dancetour een dj-wedstrijd plaats voor nieuw talent.

Corsten stond dit jaar al op de Dancetours in Dordrecht, Lelystad en Tilburg. Onder anderen Benny Rodrigues, Erick E., Kriss-One en Loic B. waren ook te beluisteren op de dancefeesten. Het aantal bezoekers per feest lag tussen de vijf- en dertigduizend.

Het is de vierde keer dat het dancefeest in de Zeeuwse stad wordt georganiseerd. Vorig jaar mixten onder anderen Marco V, Fred Baker en Rafael Frost danceplaten aan elkaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen