Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nick & Simon openen Vierdaagsefeesten

Shownieuws

Voor liefhebbers van het Nederlandstalige lied zijn de Nijmeegse Vierdaagsefeesten dit jaar verplichte kost. Onder anderen Nick & Simon treden op.

Voor liefhebbers van het Nederlandstalige lied zijn de Nijmeegse Vierdaagsefeesten dit jaar verplichte kost. In het zogeheten Nijmegen House, een feesttent met ruimte voor drieduizend toeschouwers, treden van 12 tot en met 18 juli artiesten op als Nick & Simon, Monique Smit en Mick Harren. Het Volendamse duo Nick & Simon zorgt volgende week zaterdag voor de muzikale opening van het festijn, laat de organisatie weten.

Ook George Baker geeft acte de presence in Nijmegen, waar van 15 tot en met 18 juli naar verwachting ruim 44 duizend mensen per dag te voet tientallen kilometers afleggen. Tussen de optredens door mixt dj Coenio Hollandse feestmuziek aan elkaar. Toegang tot de feesttent is gratis.

Tijdens de Vierdaagsefeesten vinden verder optredens plaats van onder anderen Alain Clark, Voicst, Beef en Moke. Ook worden activiteiten georganiseerd voor kinderen en vindt straattheater plaats.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen