Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Duffy lijdt onder Nederlands rookverbod

Shownieuws

Duffy heeft in Nederland het rookverbod al aan den lijve ondervonden. Toen ze in een cafe een sigaret wilde opsteken, werd ze op de vingers getikt.

Duffy heeft tijdens haar korte verblijf in Nederland het prille rookverbod aan den lijve ondervonden. Toen ze in een cafe een sigaret wilde opsteken, werd ze op de vingers getikt, zo vertelde de Britse zangeres woensdagavond tijdens haar concert in de Amsterdamse poptempel Paradiso. "What's the big problem?", vroeg ze aan de volgepakte zaal.

Tijdens haar eerste grote optreden in Nederland toonde de 24-jarige artieste waar ze goed in is; loepzuiver zingen op schijnbare moeiteloze wijze. Van haar debuutplaat 'Rockferry' kwamen nummers voorbij als 'Hanging on too long', 'Serious' en 'Warwick avenue'. Aan het einde van het concert kreeg ze het publiek wild met haar megahit 'Mercy'.

Qua look ging Duffy woensdag voor een mix tussen Dolly Parton en Brigitte Bardot, haar blonde haren in een nonchalante staart. Haar roodwit geblokte pantalon, rode topje en felrode lippenstift waren een opvallende afwijking van haar veelal ingetogen kledingstijl.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen