Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jan Keizer ziet cameraploeg van soap als familie

Shownieuws

Jan Keizer beschouwt de cameramensen van zijn soap 'Jan Keizer: een leven na BZN' inmiddels als familie. "Op een gegeven moment worden ze als broers van je."

Jan Keizer beschouwt de cameramensen van zijn reallifesoap 'Jan Keizer: een leven na BZN' inmiddels als familie. "Ondanks dat je al zo lang in het vak zit, moet je in het begin wel aan de camera's wennen. Maar op een gegeven moment worden de cameramensen als broers van je", beschrijft de zanger het opnameproces van de Tros-soap, die vanaf vrijdag wekelijks te zien is op Nederland 1.

Toen hij zich meer op zijn gemak voelde met de cameraploeg om zich heen, kon de voormalige BZN-zanger ook meer genieten van de opnamen. "Op een gegeven moment heb je het niet meer zo door dat ze er zijn en worden de opnamen vind ik ook beter. Dan is het ontspannen en wordt het heel erg leuk en komt het ook gewoon veel leuker over allemaal."

Of de kijkers de show ook waarderen, is volgens de 59-jarige Keizer nog de vraag. "Je moet altijd afwachten wat de mensen er van gaan vinden. Het publiek heeft het laatste woord."

In de reallifeserie zijn kijkers onder meer getuige van een familievakantie in Italie, zien ze hoe Jan zijn dochter Nelly helpt bij de verbouwing van haar huis en wordt hij gevolgd tijdens de promotie van zijn soloalbum 'Geef mij je lach'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen