Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon wil over vijf jaar stoppen

Shownieuws

Gordon wil zijn carriere als zanger en presentator over 'een jaar of vijf' afsluiten. "Ik denk niet dat mensen dan nog van me willen horen", zegt hij in Prive.

Gordon wil zijn carriere als zanger en presentator over 'een jaar of vijf' afsluiten. "Ik denk niet dat mensen dan nog van me willen horen", zegt hij in weekblad Prive. De zanger heeft zijn plannen helder voor ogen. "Ik ga nu een nieuw album doen met nummers van Donny Hathaway. Dan nog een paar seizoenen tv en als ik het dan kan verhapstukken houd ik er helemaal mee op."

Zijn leven buiten de schijnwerpers ziet er niet al te druk uit. "Plan is om de helft van het jaar in Kaapstad te wonen, met mijn eigen bed & breakfast. En dan de andere helft in Amsterdam. En dan doe ik helemaal niets meer. Dan vertellen mensen op straat aan hun kinderen: 'kijk, die man die daar loopt, dat was vroeger een bekende zanger…'"

Op een comeback hoeven zijn fans dan ook niet meer te rekenen. "Weg is weg", zegt de zanger, die over vier dagen 40 wordt. "Maar alles hangt af van het financiele plaatje", tekent hij daar wel bij aan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen