Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Angelina Jolie bevalt binnen enkele weken

Shownieuws

De tweeling van Angelina Jolie wordt 'binnen enkele weken' geboren. Dat heeft de arts van Jolie, die deze week in een ziekenhuis werd opgenomen, bekendgemaakt.

(Novum/AP) - De tweeling van Angelina Jolie en Brad Pitt wordt 'binnen enkele weken' geboren. Dat heeft dokter Michel Sussman, de gynaecoloog die Jolie behandelt, woensdag bekendgemaakt tijdens een persconferentie in het ziekenhuis Lenval in het Franse Nice.

De 33-jarige Jolie werd eerder deze week in het ziekenhuis opgenomen, waardoor de geruchten dat ze elk moment kan bevallen aanzwollen. In mei bevestigde de actrice tijdens het filmfestival van Cannes dat ze zwanger was. Wanneer ze is uitgerekend is nooit bekendgemaakt.

De actrice blijft tot de bevalling in het ziekenhuis zodat ze de komende tijd in de gaten kan worden gehouden. Volgens haar arts is er geen sprake van complicaties bij de zwangerschap.

Jolie en de 44-jarige Pitt verhuisden onlangs van Amerika naar een villa in de plaats Correns, in de Franse Provence. Het stel heeft samen al een dochtertje: de 2-jarige Shiloh. Ook hebben zij drie adoptiekinderen: Maddox (6), Pax (4), Zahara (3).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen