Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pharrell Wiliams wil af van tatoeages

Shownieuws

Pharrell Williams heeft genoeg van de tattoos die hij in zijn jonge jaren heeft laten zetten. "Er staan vlammen op mijn arm, terwijl ik een volwassen man ben."

Pharrell Williams heeft genoeg van de tatoeages die hij in zijn jongere jaren heeft laten zetten. "Er staan vlammen op mijn arm, terwijl ik een volwassen man ben", zegt de 35-jarige Williams in een filmpje op het online videokanaal The Hook Up. Met een nieuwe techniek wil hij de lichaamsversieringen laten verwijderen.

"Het zal wel duur zijn, maar het is het waard", vertelt de frontman van N.E.R.D. over de methode. De behandeling houdt in dat huid wordt aangebracht op de plek waar de versiering zit. "Het is dus eigenlijk een huidtransplantatie, maar ze nemen geen huid van je billen of benen", stelt Williams enthousiast.

'Skin grafting' is een bekende behandelmethode die vaak toegepast wordt bij brandwonden. Er wordt weefsel van de huid genomen, waarmee nieuwe huid wordt gecreeerd. "Als dat gedaan is, wordt het bevestigd op je lichaam en je ziet er niets van", voegt de popster toe.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen