Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rockster niet meer verdacht van verkrachting

Shownieuws

De aanklacht tegen Poison-drummer Rikki Rockett wegens verkrachting in Mississippi is ingetrokken. Hij was helemaal niet in die staat tijdens het misdrijf.

De aanklacht tegen Poison-drummer Rikki Rockett wegens verkrachting in Mississippi is ingetrokken. Justitie in die staat heeft vastgesteld dat de rockster helemaal niet in Mississippi was ten tijde van het misdrijf. Er wordt nu gezocht naar een man die zich voordoet als rockster om vrouwen in bed te krijgen.

Rockett werd ervan verdacht dat hij in september een vrouw had verkracht in een casino in Mississippi. De rockster, die met de band Poison in de jaren tachtig hits scoorde als 'Talk dirty to me' en 'Every rose has its thorn', was op dat moment in Californie, zei hij dinsdag. Zijn verloofde paste daar trouwjurken. "We hebben daar ooggetuigen van", vertelde Rockett.

De drummer werd in maart gearresteerd op het vliegveld van Los Angeles, toen hij terugkeerde van een concert in Nieuw-Zeeland. De 46-jarige Rockett was nog nooit gearresteerd en hoopt dat het voorval zijn goede naam niet schaadt. "Je wilt niet met verkrachting worden geassocieerd."

De politie is nu op zoek naar John Minskoff, die zich al vaker zou hebben voorgedaan als rockster om vrouwen te versieren.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen