Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Arts Angelina Jolie doet boekje open

Shownieuws

De arts die de hoogzwangere Angelina Jolie behandelt geeft woensdagmiddag een persconferentie. De actrice liet zich eerder deze week opnemen.

De arts die de hoogzwangere Angelina Jolie behandelt, geeft woensdagmiddag een persconferentie. De actrice liet zich eerder deze week opnemen in de kraamafdeling van ziekenhuis Lenval in het Franse Nice. Volgens dokter Michel Sussman is Jolie opgenomen zodat ze door artsen in de gaten kan worden gehouden en kan uitrusten voor de bevalling.

Een woordvoerder van het ziekenhuis liet dinsdag weten dat het grote moment nog even op zich laat wachten. Wel is het zeer waarschijnlijk dat de 33-jarige actrice tot ze bevalt in het hospitaal blijft.

De Franse roddelpers lijkt in opperste staat van paraatheid. Dinsdag meldde het weekblad Closer al dat Jolie was bevallen. Eind mei was het aan de Amerikaanse tv-zender Entertainment Tonight om aan te kondigen dat de brunette haar tweeling had gekregen.

Jolie verhuisde onlangs met haar vriend Brad Pitt en haar vier jonge kinderen naar een villa in de plaats Correns, in de Franse Provence.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen