Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dyanne verzwijgt relatie voor kinderen vriend

Shownieuws

Dyanne Beekman en haar vriend verzwijgen hun relatie voor zijn kinderen. "Daar hebben we in hun belang voor gekozen", vertelt ze in Marie Claire.

Dyanne Beekman en haar vriend Frans verzwijgen hun liefdesrelatie voor zijn kinderen uit een eerder huwelijk. "Ze weten niet dat ik de nieuwe vriendin van hun vader ben, daar hebben we in hun belang voor gekozen", vertelt ze in maandblad Marie Claire. "We zitten niet aan elkaar, we kussen niet als zij erbij zijn. Ik ben gewoon hun vriendin en een suikertante."

De 36-jarige imagostyliste, die sinds een jaar een eigen kledinglijn heeft bij C&A, ontmoette Frans ten Berge tijdens een zakelijke reis van het concern naar New York. Hij is commercieel directeur van C&A Duitsland.

Het verliefde stel mag er dan bewust voor hebben gekozen de relatie in kringen van directe intimi geheim te houden, toch sluiten de twee niet uit dat ze samen een kind op de wereld zetten. "We hebben het onlangs wel over kinderen gehad", vertelt de brunette. "Aan de ene kant denk ik: hij is een geweldige vader, aan de andere kant weet ik nog niet of ik het wel wil. Laat ik het zo zeggen: als ik een kindje zou willen, dan graag van hem."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen