Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Winston Post en Curt Fortin geven zich bloot

Shownieuws

Winston Post en Curt Fortin poseren deze week naakt in de glossy Grazia. De stichting OneMen heeft de mannen zo ver gekregen uit de kleren te gaan.

Winston Post en Curt Fortin poseren deze week naakt in de glossy Grazia. De stichting OneMen heeft de mannen zo ver gekregen uit de kleren te gaan. Ook Jody Bernal, Rodrigo Otazu en Brian Kubatz ontkleedden zich voor het goede doel. Lezers van het weekblad kunnen via een belactie een naaktfoto van een van de heren winnen. De opbrengst van de actie gaat naar OneMen.

Fortin geeft in een begeleidend interview aan geen moeite te hebben gehad uit de kleren te gaan. "Echt naakt voel ik mij als iemand mij door en door kent", verklaart de 29-jarige BNN-presentator. Post vindt dat hij er als acteur geen moeite mee moet hebben om in adamskostuum voor de camera te verschijnen. De 37-jarige zegt zich pas echt naakt te voelen als hij zich niet op zijn gemak voelt.

OneMen steunt kleinschalige projecten in ontwikkelingslanden op het gebied van onder meer persvrijheid, maar ook initiatieven die zich richten op misbruikte kinderen en de positie van vrouwen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen