Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eva Longoria kortwiekte kapsel voor rol

Shownieuws

Eva Longoria heeft haar haar speciaal afgeknipt om zich beter in te leven voor Desperate Housewives. Vanwege de rol is ze nu ook dikker, zegt haar woordvoerder.

Eva Longoria heeft haar lange lokken speciaal afgeknipt om zich beter in te leven voor Desperate Housewives. Dat vertelt haar woordvoerder aan het Amerikaanse tijdschrift People. De afgelopen dagen werd de kleine actrice gefotografeerd met een gekortwiekt kapsel.

In het vijfde seizoen van Desperate Housewives is de sexy Gabrielle Solis veranderd in een oververmoeide huismoeder, die niet langer gezegend is met een strak lijfje. De 33-jarige Longoria neemt haar rol serieus en liet zich een boblijn à la Victoria Beckham aanmeten. Daarnaast is de brunette 'een beetje aangekomen', zo bevestigt de woordvoerder. Ook draagt Longoria tijdens scènes opvulstukken voor haar buik en billen.

Longoria werd onlangs op de gevoelige plaat vastgelegd tijdens een vakantie in Itali√ę. Op de foto's is te zien hoe de actrice, die vorig jaar trouwde met basketballer Tony Parker, een minuscuul buikje heeft. Prompt staken geruchten over een baby de kop op.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen