Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Barenaked Ladies-zanger Steven Page aangeklaagd

Shownieuws

Steven Page, zanger en gitarist van de Barenaked Ladies, is in New York aangeklaagd wegens drugsbezit. Hij moet zich donderdag voor de rechter verantwoorden.

(Novum/AP) - Steven Page, zanger en gitarist van de Barenaked Ladies, is in New York aangeklaagd wegens drugsbezit. De 38-jarige Canadees moet zich donderdag voor de rechter verantwoorden. Dat heeft de politie dinsdag bekendgemaakt.

Page werd vrijdagnacht vlakbij de stad Syracuse in de boeien geslagen door surveillerende agenten. Zij waren op een verlaten auto gestuit waarvan een deur wagenwijd openstond. In een appartement vlakbij de verlaten auto werd Page aangetroffen, samen met twee vrouwen. Het drietal had cocaïne en marihuana bij zich, zo laat de politie weten.

De manager van de Barenaked Ladies bevestigt de arrestatie van de zanger. Na betaling van een borgsom van ruim zesduizend euro mocht Page het bureau verlaten.

Barenaked Ladies werd in 1988 opgericht. De band, bekend van nummers als 'One week' en 'Pinch me', bracht onlangs de speciale kinder-cd 'Snacktime' uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen